onsdag 18 april 2012

Nattfiske utan lycka, men inte alls otrevligt!

På senaste tiden har det varit allt för mycket jobb och skola så man har inte haft tid att fara och fiska och när man väl har tid så är det ofta vädret eller orken som säger stopp men ska försöka lägga upp inlägg och fiska så ofta jag bara kan!

Det var en deprimerande dag, det snöade och blåste hela söndagen från morgonen men det klarnade upp på kvällen och solen hade någon enstaka timma kvar, så vi tog direkt tillfället i akt, gjorde varm chocklad och ostmackor och sedan lade klackarna på ryggen för att ge oss ut innan natt mörkret tätnade!

Vi hade inte så länge på oss innan det skulle bli mörkt så vi for bara ut vid Luleå hamn mot isbrytarna för att dra upp något att stoppa på nattmackan!


Springer ut på isen för att hinna säga hej då till solen (i bakgrunden så ser ni våra tappra isbrytare Atle, Ymer och Frej)



 Underbart att hinna få lite kvällssol innan kylan på kvällen kommer.

Till vänster så ser ni vädret som varande nästan hela söndagen!
   



Vi testade ca 100 meter ut först.
                                             




Ingen lycka där så vi gick en bit till.




Södra hamn by night.

Södra hamn by night.
    


Det började bli lite kyligt när solen gick ner så tog fram en suprise. 
      



Någon vart glad.
   


The aftermath...
                                     

MEN intresset hos fiskarna räckte inte till så det blir också halv stelta inlägg för er som bara vill se fisk men fiske handlar inte bara om fiskar!

Det vart i alla fall en grym solnedgång och trevlig kväll, snackade lite skit med lite varm choklad och mackor och avslutade med en öl, kom hem och sov som en gud. 

Så gör man för att kunna tackla den kommande måndagen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar